ВІД НАТУРИ ДО ОБРАЗУ. РОБОТА НАД ПОРТРЕТОМ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті викладено м ет одичні поради, які повинні допомогти студентам З курсу художньо-графічного факультету правильно організувати роботу над завданням із композиції “Портрет ”.
Keywords: портрет; композиційний задум; внутрішній світ; характерні риси