ПЛЕНЕР ВЗИМКУ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті викладено практичні та методичні поради, які повинні допомогти студентам факультету мистецтв художньо-графічного відділення організувати роботу під час зимового пленеру.
Keywords: пленер; пейзаж; колірні та тонові відношення