ПРИНЦИП ГУМАНІЗАЦІЇ ТА ПСИХОЛОГІЗАЦІЇ ПЕДАГОГІЧНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ ЯК ОСНОВА РЕАЛІЗАЦІЇ ОСОБИСТІСНО - ОРІЄНТОВАНОГО НАВЧАННЯ ПІД ЧАС ПРОЦЕСУ ПРОФЕСІЙНОЇ ПЕРЕПІДГОТОВКИ ПЕДАГОГІЧНИХ КАДРІВ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2007)
The article deals with the principle of humanismation and psycholigation of pedagogical management during professional training.