КОМУНИКАТИВНО - ТВОРЧІ ЗДІБНОСТІ ЯК ПГНПКНИЙ ПОКАЗНИК КОМУНІКАТИВНОЇ КУЛЬТУРИ ВЧИТЕЛЯ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2000)
У пропонованій статті комунікативно-творчі здібності розглядаються як показник комунікативної культури. Розглядається структура та визначення комунікативно-творчих здібностей та шляхи їх розвитку та формування.