УПРОВАДЖЕННЯ ДІАГНОСТИЧНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС ВИЩОЇ ШКОЛИ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2000)
Ця стаття розглядає використання діагностичних технологій у навчальний процес вищої школи. Дано визначення діагностичних технологій, функції, ціль діагностичних методик. Сформульовані основні положення діагностування, розглянутіспособи використання діагностичних технологій на заняттях з курсу педагогічних дисциплін.