ВИКОРИСТАННЯ МОДУЛЬНО-РЕЙТИНГОВОЇ СИСТЕМИ ПРИ ВИВЧЕННІ ІНОЗЕМНИХ МОВ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2000)
Стаття присвячена використанню модульно-рейтингової системи у процесі вивчення іноземних мов. Аналізуються завдання та цілі модульно-рейтингової системи навчання.