ТЕХНОЛОГІЯ ФОРМУВАННЯ ТВОРЧОЇ ОСОБИСТОСТІ ШКОЛЯРА У НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2000)
У статті розкриваються умови організації навчального процесу, форми та методи навчання, які сприяють творчому розвитку особистості.