ОРГАНІЗАЦІЯ НАВЧАЛЬНОЇ ПРАЦІ УЧНІВ У ПРОЦЕСІ ВИКОНАННЯ ДОМАШНІХ ЗАВДАНЬ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2000)
У статті обґрунтовано оптимальну систему заходів процесі виконання домашніх завдань, що залежить від правильної організації у часі та черговості виконання завдань, а також чергування періодів роботи та відпочинку.