ДОСЛІДЖЕННЯ РІВНІВ ОСВОЄННЯ ШКОЛЯРАМИ ФОЛЬКЛОРУ ЯК ПЕРШООСНОВИ НАРОДНОЇ ПЕДАГОГІКИ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2000)
У статті на основі досвідченої роботи серед учнів та вчителів трьох областей України визначено рівні засвоєння школярами фольклору, їх показники, критерії та ознаки, що є найважливішою умовою підвищення національної самосвідомості учнів.