АКТИВНІ МЕТОДИ НАВЧАННЯ У ШКОЛІ МОЛОДОГО ВЧИТЕЛЯ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2000)
Ця стаття присвячена проблемі пошуку активних методів навчання у школі молодого вчителя, педагогічному умовам, які забезпечують ефективні результати використання ділової гри у підготовці молодих вчителів до професійної діяльності.