СІМ’Я ЯК ФАКТОР СОЦІАЛІЗАЦІЇ ДІТЕЙ З ОСОБЛИВИМИ ПОТРЕБАМИ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2000)
У пропонованій статті сім'я розглядається як фактор соціалізації дітей. Аналізуються права та обов'язки сім'ї та суспільства по відношенню до дітей з особливими потребами. needs of children.