ВИДИ НАВЧАЛЬНИХ ДІЛОВИХ ІГОР (Педагогіка вищої та середньої школи, 1999)
У статті розглядаються різні типи ділових ігор, які діляться за своїми дидактичними цілями. Автор проводитьаналіз ігор зазначених типів та детально показує методику їх проведення на різних етапах засвоєння нового матеріалу,розкриває роль викладача та студентів у них, дає критерії оцінки результатів гри, звертає увагу на методистимулювання активної діяльності всіх учасників гри Зміст та структура ігор визначається дидактичними цілямитнення, ігри орієнтовані на майбутню професійну діяльність студентів і в той же час, повністювідповідає навчальній програмі.