ВИКОРИСТАННЯ МУЗИКИ НА УРОКАХ ОБРАЗОТВОРЧОГО МИСТЕЦТВА У ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ (Педагогіка вищої та середньої школи, 1999)
У статті йдеться про проблему розвитку емоційної сторони у дитячій творчості та про роль музики як джереларозкриття емоцій та створення творчої атмосфери в процесі навчання. До уваги читача представлена ​​експериментальнаметодика, яка була успішно апробована в ряді шкіл Кривого Рогу.У статті наведено послідовне тематичне планування для 1 класу загальноосвітньої школи щодо основ образотворчого мистецтва, яке пропонується вчителям початкової школи для практичного використання.