ФОРМУВАННЯ ДІАЛОГІЧНИХ УМІНЬ СТУДЕНТІВ З ЗАЛУЧЕННЯ ЇХ ДО АКТИВНОГО НАВЧАЛЬНОГО ДІАЛОГУ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2002)
The verified method of the students' inclusion into active dialogue providing the efficiency of dialogue skillsdevelopment is suggested.