ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ СОЦІАЛІЗАЦІЇ ПРАЦІВНИКІВ ОРГАНІВ ВНУТРІШНІХ СПРАВ У ПРОЦЕСІ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КУЛЬТУРИ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2002)
The theoretical bases of socialization of workman’s of organs o f internal deals are considered in the article as factors of shaping the professional culture.