РІЗНІ ПІДХОДИ ДО ВИЗНАЧЕННЯ ПОНЯТТЯ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНО-ЛОГІЧНІ ВМІННЯ” В НАУКОВІЙ ЛІТЕРАТУРІ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2002)
In the article intellectual-logical skills are regarded as an index of logical culture o f pupils.