КОМПЛЕКСНИЙ ПІДХІД ЯК СПОСІБ ОПТИМІЗАЦІЇ МЕТОДІВ І ПРИЙОМІВ НАВЧАННЯ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
In the article the integrated approach to the means of improving teaching methods and modes is regarded (general practical aspect).