РОБОТА НАД ВОКАЛЬНИМИ ТВОРАМИ В ПРОЦЕСІ НАВЧАННЯ УЧНІВ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2002)
Майбутній вчитель повинен стати висококваліфікованим та ініціативним фахівцем, який володіє усіма прийомами тіїметодами роботи у підборі вокального репертуару та інтерпретації творів.У процесі навчання педагог повинен на позитивних прикладах виховувати студента, формувати його особистістьлюдські якості.