СИСТЕМНИЙ ПІДХІД ДО ОРГАНІЗАЦІЇ НАУКОВОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ В УМОВАХ ВИЩОЇ ШКОЛИ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2003)
У статті розкривається системний підхід до організації студентського самоврядування і наукової роботи.