ДИФЕРЕНЦІЙОВАНЕ НАВЧАННЯ У ШКОЛІ ПЕДАГОГІЧНОГО ПРОФЕСІОНАЛІЗМУ ЯК ОДИН ІЗ СПОСОБІВ ПІДГОТОВКИ ВЧИТЕЛІВ-ПОЧАТКІВЦІВ ДО УПРАВЛІННЯ ПЕДАГОГІЧНИМ ПРОЦЕСОМ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2003)
Стаття присвячена організації диференційованого навчання в школі педагогічного професіоналізму, яке автор розглядас як один із способів підготовки вчителів - початківців до управління педагогічнім процесом. У роботі розкрито сутність поняття "морально-психологічної готовності” вчителя до диференційованого навчання, представлено « труктуру цього феномену, розкрито змістовну сторону семінарськихта практичних занять. Великі можливості у розв ’язанні цієї проблеми падають активні форми і методи навчання.