ЗАДАЧНИЙ ПІДХІД ТА ПРИНЦИП РОЛЬОВОЇ ПЕРСПЕКТИВИ В ПЕДАГОГІЧНОМУ ПРОЦЕСІ ОСНОВА АКТИВІЗАЦІЇ ПРОФЕСІЙНОЇ ПОЗИЦІЇ СТУДЕНТІВ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2003)
Стаття присвячена проблемі формування активної професійної позиції майбутніх педагогів засобами використання принципу рольової пґ/и пективи та задачного підходу при викладанні педагогічних дисциплін.