ВАЛЬДОРФСЬКА ШКОЛА У СВІТЛІ ОПТИМІЗАЦІЇ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОГО ПРОЦЕСУ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ НА УРОКАХ РІДНОЇ МОВИ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2003)
У статті порушується питання про один із ефективних напрямів навчання рідної мови у сучасній початковій школі. Автори подають різно аспектну характеристику особливостей навчання і виховання у Вальдорфській школі, наголошують на її перспективності та доцільності у сучасній дидактиці.