ОБРАЗНЕ МИСЛЕННЯ ТА ЙОГО МІСЦЕ В НАВЧАННІ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2003)
Розвиток образного мислення в навчанні є актуальною потребою сьогодення, оскільки майбутня трудова діяльність школярів в умовах компютерізації сучасного виробництва вимагає дій не з реальними об'єктами, а їх замінювачами (просторовими макетами, пультом і т.ін.).