СУТНІСТЬ І ЗМІСТ ПОЛІКУЛЬТУРНОГО ГРОМАДЯНСЬКОГО ВИХОВАННЯ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2004)
The author investigates the essence and the most important problems o f citizenship education in the modern society.