ЕТНІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ЯК ФАКТОР СОЦІАЛІЗАЦІЇ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2004)
Стаття присвячена етнічним особливостям як фактору соціалізації. Автор досліджує різні підходи оцінювання даного поняття.