ФОРМУВАННЯ ЄДНОСТІ ІНДИВІДУАЛЬНОГО І КОЛЕКТИВНОГО ДОСВІДУ У ПРОЦЕСІ СОЦІАЛІЗАЦІЇ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2004)
У статті розглядаються складові частини процесу соціалізації, звертається увага на необхідність встановлення позитивної єдності індивідуального та колективного досвіду.