КРИТИЧНЕ МИСЛЕННЯ. ДІЯЛЬНІСНИЙ ПІДХІД (Педагогіка вищої та середньої школи, 2004)
The author defines different approaches to the notion of critical thinking and ways of forming if. On the basis of a dialogue.