ОСВІТНІ КОМПЕТЕНЦІЇ У ДИДАКТИЦІ І МЕТОДИКАХ ОСОБИСТО ОРІЄНТОВАНОГО НАВЧАННЯ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2004)
У статті розглядається поняття навчальної компетенції\ виявляються її функції та структурні компоненти.