ОСНОВНІ ПОЛОЖЕННЯ КОНЦЕПЦІЇ ЯКОСТІ ОСОБИСТО-ОРІЄНТОВАНОГО ОСВІТИ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2004)
У статті розглядаються проблеми особистісно-орієнтованої освіти а також можливості реалізації головного критерія якості освіти.