ІНТЕРЕС ДО НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ЗНАНИЯМ ЯК СКЛАДНА ПРОФЕСІЙНОГО ІНТЕРЕСУ СУЧАСНОГО ВЧИТЕЛЯ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2004)
У статті зацікавленість науково-педагогічними знаннями розглядається як об'єкт професійного інтересу,характеризуються його основні властивості та роль у професійному становленні майбутнього вчителя.