ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ З ДОПОМОГЮ НОВИХ ПЕДАГОГІЧНИХ ТЕХНОЛОГІЙ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2004)
У статті розглядається проблема професійної подготовки майбутніх вчителів за допомогою нових педагогічних технологій.