ВИКОРИСТАННЯ ЗАНЯТЬ-ПРОЕКТІВ ПЕДАГОГІЧНІЙ ВИЩІЙ ШКОЛІ ЯК СПОСІБ РОЗВИТКУ ТВОРЧИХ ЗДІБНОСТЕЙ СТУДЕНТІВ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2004)
У статті розкриваються можливості використання на заняттях з англійської мови проектів, які сприяють розвитку творчих здібностей студентів. Автор запропонувала різноманітні заняття-проекти (“Спорт ”, “Моя сім'я”f “Моє місто”, “Знайомі прізвища”, та інші); запропонована методика їх впровадження в практику вищоїшколи.