ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА РЕЗУЛЬТАТІВ ТЕСТУ НА ФІЗИЧНУ ПІДГОТОВЛЕНІСТЬ НАСЕЛЕННЯ УКРАЇНИ З БІГУ НА 100 МЕТРІВ НА ПОЧАТКУ І В КІНЦІ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ СТУДЕНТІВ І КУРСУ КЕІКНЕУ У 1999/2000 ТА 2002/2003 НАВЧАЛЬНИХ РОКАХ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2004)
Attentive vision at the results of the state test on speed.