НОВИЙ ПІДХІД ДО МЕТОДИКИ ПРОВЕДЕННЯ ЗАНЯТТЯ ПО АЕРОБІЦІ ЗІ СТУДЕНТАМИ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2004)
The article is devoted to the new methods take lessons of aerobic with in higher educational institutions.