ОСОБЛИВОСТІ ПАРАДИГМИ ФОРМУВАННЯ ДУХОВНИХ ОСНОВ ШКОЛЯРІВ В УМОВАХ РЕФОРМУВАННЯ СУЧАСНОЇ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2004)
In the article the author describes meanings of humanization, humanization of education, humane paradigm, the ways of spiritual formation of a personality.