ФОРМУВАННЯ У МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ УМІННЯ РОЗВ’ЯЗУВАТИ СЮЖЕТНІ МАТЕМАТИЧНІ ЗАДАЧІ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2004)
The problem of forming junior pupils' skills to do topic sums is considered in the article.