ПЕДАГОГІЧНЕ ПІДТРИМКА ЯК ЗАСІБ РЕГУЛЮВАННЯ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ СЕРЕДОВИЩА У ПРАКТИЦІ СУЧАСНОЇ ШКОЛИ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2004)
The article is an orientation on a modern adjustment of general education surrounds in the practice of contemporary school.