ТЕХНОЛОГІЯ КОНСТРУЮВАННЯ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ МОДЕЛІ МЕТОДИЧНОЇ СИСТЕМИ ВЧИТЕЛЯ ЯК УМОВИ ЙОГО ПІДГОТОВКИ ДО РЕАЛІЗАЦІЇ РОЗВИВАЮЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ МУЗИЧНО-ПЕДАГОГІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
No abstract.