ХУДОЖНЬО-ЕСТЕТИЧНА ОСВІТА МОЛОДІ ТА ШЛЯХИ ЇЇ МОДЕРНІЗАЦІЇ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
Стаття присвячена аналізу стану художньо-естетичної освіти учнівської молоді України. Обґрунтовано шляхи модернізації художньо-естетичної освіти, подальшого удосконалення професійної майстерності вчителів мистецьких дисциплін.
Keywords: художньо-естетична освіта; модернізація; підготовка вчителів