ШЛЯХИ УДОСКОНАЛЕННЯ НАВИЧОК СТИЛІЗАЦІЇ ФОРМ НАТУРНОГО МАЛЮВАННЯ В ДЕКОРАТИВНІ В ТВОРЧИХ ЗАВДАННЯХ У ТЕХНІКАХ ДЕКОРАТИВНОГО ТЕКСТИЛЮ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
В статті розглядається проблема трансформації натурних форм у декоративні при виконанні творчих завдань студентами ХГФ.
Keywords: творчий задум; стилізація та інтерпретація; декоративний текстиль; композиція