КУЛЬТУРОЛОГІЧНИЙ ПІДХІД ДО ФОРМУВАННЯ ОСОБИСТОСТІ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ ПРАЦІ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
Стаття розкриває шляхи реалізації культурологічного підходу до формування »і < >(ч к'тості майбутнього вчителя праці. Автор акцентує необхідність використання • п< іт ми художньо-творчих вправ, яка сприятиме активізації цього процесу,