ВПЛИВ СИМВОЛІКИ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА УКРАЇНИ НА ФОРМУВАННЯ ОБРАЗНОГО МИСЛЕННЯ В ОБРАЗОТВОРЧОМУ МИСТЕЦТВІ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
В статті подано дослідження символів народного мистецтва, їх іконографічна специфіка, синонімічні назви, змістове значення, а також вплив символів на образне мислення в образотворчому мистецтві