ЦІННІСНІ ОРІЄНТАЦІЇ СУЧАСНОГО СТУДЕНТСТВА (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті розглядаються проблеми ціносних орієнтацій студентів педагогічної та економічної вищої школи. Представлено їх порівняльний аналіз.