ОСНОВИ ПІДГОТОВКИ ХУДОЖНИКА-ПЕДАГОГА (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
В статті розглядається специфіка викладання фахових дисциплін нахудожньо-графічних факультетах, а також специфіка учбово-діловихвзаємовідношень викладача і студентів. Одним з головних в цьому процесі автор вбачає урахування у навчальному процесі чуттєвого фактору, а також активне використання мовно-образного арсеналу.