ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ ТВОРЧОЇ ОСОБИСТОСТІ МАЙБУТНЬОГО ПЕДАГОГА (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
B статті розглядаються об'єктивні та суб’єктивні умови розвитку творчої особистості студента в навчально-виховному процесі вищої педагогічної освіти.
Keywords: творча особистість; педагогічна творчість; педагогічні умови