СТИЛЬОВИЙ РОЗВИТОК ЄВРОПЕЙСЬКОГО ТЕМАТИЧНОГО КИЛИМАРСТВА (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
Розглядається історія виникнення та розвитку ткацтва тематичних килимів - гобеленів, аналізуються стильові зміни в техніках та технології ткацтва, пиборі сюжетів та засобів виразності.