ДО ПИТАННЯ ПРАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ОБРАЗОТВОРЧОГО МИСТЕЦТВА НА ХУДОЖНЬО-ГРАФІЧНИХ ФАКУЛЬТЕТАХ ПЕДАГОГІЧНИХ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
В статті розглядаються питання практичної підготовки студентів художньо-графічного факультету до професійної діяльності вчителя образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва.