ПРОБЛЕМИ ВИКЛАДАННЯ ОБРАЗОТВОРЧОГО МИСТЕЦТВА У ШКОЛІ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
В статті аналізуються програми з образотворчого мистецтва для загальноосвітньої школи та простежуються можливі шляхи удосконалення якості викладання цього предмета.