ВИХОВНИЙ ВПЛИВ РЕКЛАМИ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті розглянуто малодосліджене питання впливу реклами на виховання молоді на основі конкретних  прикладів рекламних творів, автор аналізує їх випив на виховання.