ПРОБЛЕМИ ТЕХНОЛОГІЇ ОЛІЙНОГО ЖИВОПИСУ ПРИ РОБОТІ НАД СТАНКОВОЮ КАРТИНОЮ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2022)
У статті розглядається питання професійної підготовки вчителів Ы1/ы ютворчого мистецтва, на основі вдосконалення знань технології олійного живопису.